Seminar in izpit - Vaditelj športnega plezanja

Objavljeno: 23. September 2016 - 16:28
Komentarji: 0 komentarjev

Komisija za športno plezanje objavlja razpis za seminar in izpit za pridobitev naziva Vaditelj športnega plezanja.

Ta naziv je po novih programih usposabljanja KŠP pogoj za pridobitev nazivov inštruktor šp. plezanja in trener šp. plezanja. Nova shema usposabljanj je v prilogi.

Začetek seminarja je petek, 7. oktobra 2016 ob 16h na Fakulteti za šport, Gortanova 22 v Ljubljani. Seminar se bo izvajal preko vikendov od 7.10. do 23.10.2016, sledili pa bodo izpiti. Teoretični del seminarja bo na Fakulteti za šport, praktični del pa v plezalnih centrih Ljubljana, UrbanRoof in BricAlp.

Prijave so odprte do pondeljka, 3. oktobra 2016. Število prostih mest je 60.

Vse informacije na spletni strani KŠP>>>

Vir: Komisija za športno plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.