Prenovljeno plezališče Lipje

Objavljeno: 18. Avgust 2020 - 15:26
Komentarji: 0 komentarjev

Seminar opremljevalcev smeri.

Projekt OSP je tudi letos pripravili seminar za nadobudne opremljevalce. Prvi del je potekal med 11. in 12. julijem, udeležilo pa se ga je devet vrtanja željnih članov in trije izkušeni opremljevalci (Rajko Zajc, Jurij Ravnik ter vodja seminarja Albin Simonič).

Za obnovo so izbrali staro, že napol zapuščeno plezališče Lipje pri Velenju in kmalu ugotovili, da ima zadeva, čeprav je malo nižja, še kar simpatičen potencial. Prvi dan so tečajniki prevrtali vsak eno staro smer, drugi dan pa je bil še čas, da se je opremilo in očistilo nekaj novih projektov. Nastali sta že dve novi smerci, Starosta  (6c) ter Za zajtrk jemo hlode (6b+).

Pozor: plezališče ima nov dostop, ki ga lahko najdete v novem vodniku Sidarta. 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.