Plezalni tatuji

Objavljeno: 23. Junij 2016 - 16:17
Komentarji: 0 komentarjev

Ste tudi vi svojo ljubezen do plezanja vrisali na svojo kožo?

Nekatere življenjske dogodivščine, izkušnje in prepričanja nas precej zaznamujejo - celo toliko, da smo pripravljeni svojo predanost izkazati s poslikavo na koži. Permanentno! Če ste tudi sami navdušen plezalec, potem ste morda med tistimi, ki že imajo plezalni tatu, ali pa razmišljajo o tem, da bi ga imeli. In kaj vse lahko plezalni tatu ponazarja? Podobe gora, plezalcev, vrvi in vozlov, zatičev in metuljev, celo ilustracij iz starih plezalnih učbenikov ...

Pripravili smo vam pregled nekaj zanimivih plezalnih tatujev, ki smo jih našli na spletu. Lastnik dveh je celo mojster tetoviranja, ki ima svoj salon in si s tetovažami služi kruh, v prostem času pa pleza. Ta je med drugim povedal, da je poslal tudi sporočilo Alexu Honnoldu, da mu naredi tatu, če ga ta spravi na El Cap - štuporamo! Predvidevamo, da se Honnold ni odzval ...

Kaj pa vi? Ga imate? Ga bomo ob lepih dneh videli v kakšnem plezališču? Delite ga z nami tudi na naši FB strani.

Vir in fotografije: climbing.com.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.