Opremljanje plezališč - razpis za dodelitev opreme

Objavljeno: 31. Maj 2016 - 15:24
Komentarji: 0 komentarjev

 

Komisija za športno plezanje Planinske zveze Slovenije nadaljuje s projektom obnove slovenskih plezališč.

V sklopu projekta objavlja tudi razpis za dodelitev opreme za opremljanje plezališč, dolgih športnoplezalnih smeri ter smeri za drytooling.

V poštev pride preopremljanje obstoječih in nadelava novih športnoplezalnih smeri v plezališčih, kakor tudi opremljanje večraztežajnih športnoplezalnih smeri in plezališč za drytooling. Vsa dela morajo biti zaključena v letošnjem letu.

Vloge lahko pošljete najkasneje do vključno 10. junija 2016 na elektronski naslov sportno.plezanje@pzs.si.

Več informacij in prijavni obrazec najdete tukaj >>>

Vir in fotografija: pzs.si.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.