Omejitev plezanja v plezališču Bohinjska Bela

Objavljeno: 19. Januar 2016 - 11:03
Komentarji: 0 komentarjev

Zaradi gnezdenja postovke, omejitve plezanja v sektorjih Iglica (stara Bela).

Obveščamo vas, da bo v plezališču Bohinjska Bela, sektor Iglicaveljala omejitev plezanja v mesecu marcu, zaradignezdenja postovke. Ker se ne ve točno, v katerem predelu stene bo gnezdila, bodo zaprte smeri Ples v maskah in Zdravljica (obe B - Iglica) ter Belanska (C - Iglica). Vse smeri, še posebej slednja, so zelo priljubljene med plezalci.

Predvidoma v aprilu bo sledilo novo obvestilo, katere smeri se lahko plezajo in katere morajo še ostati zaprte.

Prosimo vse plezalce, da upoštevajo omejitev ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

Vir fotografije: www.gnezdilnice.si

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.