Mina Markovič v 9a - VIDEO

Objavljeno: 10. Januar 2016 - 12:56
Komentarji: 0 komentarjev

Prva ženska 9a za slovenske plezalke!

Konec decembra je iz Španije prispela odlična novice o tem, da je Mina Markovič spisala zgodovino s prvo žensko 9a za slovenske plezalke. V Sanata Linyi je preplezala smer La Fabela Pa La Enmienda (9a). Tako je postala prva Slovenka in deveta plezalka na svetu, ki ji je uspelo preplezati smer, ocenjeno z 9a ali težje.

Vzpon si sedaj lahko pogledate spodaj.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.