Mia Krampl do 8a+ na pogled!

Objavljeno: 4. Avgust 2016 - 16:45
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Anže Štremfelj

Šestnajstletna članica slovenske mladinske reprezentance do svoje prve smeri z oceno 8a+ na pogled.

Mia Krampl je v plezališču Skedenj pri Sežani preplezala smer Sex and Candy (8a+). Za tekmovalko, ki je lani osvojila naslov evropske prvakinje v težavnosti v kategoriji starejših deklic, je to najtežja preplezana smer na pogled. Mia, ki je specialistka za težavnostno plezanje, se v dolgem tekmovalnem premoru pod vodstvom Anžeta Štremflja pripravlja na mladinsko evropsko prvenstvo v težavnosti, ki bo od 2. do 4. septembra v Mitrterdorfu.

Naslovna fotografija: Anže Štremfelj

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.