Magnus Midtbø na Norveškem - video

Objavljeno: 23. December 2016 - 14:05
Komentarji: 0 komentarjev

Magnus Midtbø je prvič po petnajstih letih celotno poletje preživel na Norveškem.

Prvi cilj je bil, da bi skupaj z Alexom Honnoldom preplezala prvenstveno smer v 1000 metrov visoki steni Kjerag. Žal jima projekta, zaradi slabega vremena, ni uspelo realizirati. V videu je prikazano tudi plezanje v smeri Thor's hammer (9a+) v jami Flatanger, ki so jo skupaj s kolegi opremili leta 2011. Gre za najdaljšo smer v jami, ki jo je prvi preplezal Adam Ondra, ponovil pa jo je tudi Domen Škofic.

Vir: Epic.tv

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.