Luka Zazvonil do 8b na fleš

Objavljeno: 15. April 2016 - 10:10
Komentarji: 0 komentarjev

Prva smer težavnosti 8b na fleš za kranjskega plezalca.

Luka Zazvonil je v plezališču Kamena vrata na fleš preplezal smer Zvuči teško (8b), kar je njegov najtežji vzpon na ta način v karieri. V smeri je bil že pred enim tednom uspešen Matej Sova, ki mu je predlagal, da poskusi z vzponom na fleš. Celoten vzpon si lahko pogledate v spodnjem videu. Prilagamo tudi nekaj fotografij.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.