Licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja

Objavljeno: 27. Marec 2019 - 14:35
Komentarji: 0 komentarjev
Komisija za športno plezanje

Komisija za športno plezanje PZS razpisuje licenčni seminar za strokovne kadre na področju športnega plezanja.

Z udeležbo na seminarju je možno posodobiti licence skladno z ZŠpo-1 (nov zakon o športu):

  • Posameznikom, ki so usposobljenost prve stopnje pridobili v skladu z Zakonom o športu (ZSpo) po vključno letu 2016 (stari vaditelji, ki so naziv pridobili po vključno letu 2016), se z udeležbo licenčnega seminarja prizna usposobljenost prve stopnje v skladu z novim Zakonom o športu (ZSpo-1).
  • Posameznikom, ki so usposobljenost druge stopnje pridobili v skladu z Zakonom o športu (ZSpo) (stari inštruktorji športnega plezanja in stari trenerji športnega plezanja), se z obnovo licence prizna usposobljenost druge stopnje v skladu z novim Zakonom o športu (ZSpo-1).
Seminar bo organiziran v soboto, 6. aprila 2019 in v soboto, 11. maja 2019.
Za pridobitev licence se je potrebno seminarja udeležiti le na enem terminu. Ker bo seminar omogočal prehod iz starih na nove nazive, bo nekoliko obširnejši kot do sedaj. Potekal bo na Fakulteti za šport med 9.00 in 16.30 uro. Seminar bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela. Več informacij o seminarju dobite ob prijavi.
 
Program seminarja:
  • Predstavitev ZŠpo-1 ter novega pravilnika KŠP
  • Analiza drže in kritičnih točk športnega plezalca
  • FMS za športne plezalce
  • Preventiva in kurativa za športne plezalce
 
Kotizacija za seminar znaša 40 €, naknadne prijave pa 50€. Kotizacijo je potrebno plačati na TR PZS številka SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), referenca: 00 16-2-2-2 in namen: »licenčni seminar".
 
Prijave za seminar, ki bo potekal 6. aprila sprejemamo do vključno srede, 3. aprila 2019. Ostale prijave štejejo kot naknadne prijave. K prijavi priložite potrdilo o plačani kotizaciji ter datum, na katerega se prijavljate. Prijavo pošljite na izobrazevanje-ksp@pzs.si.
 
Prijave za seminar, ki bo potekal 11. maja sprejemamo do vključno srede, 8. maja 2019. Ostale prijave štejejo kot naknadne prijave. K prijavi priložite potrdilo o plačani kotizaciji ter datum, na katerega se prijavljate. Prijavo pošljite na izobrazevanje-ksp@pzs.si.
 
Seminar se bo izvedel v primeru zadostnega števila prijav.
 
Matevž Bizjak,
vodja usposabljanja KŠP PZS
 
Aleš Pirc,
načelnik KŠP PZS
Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.