Klemen Bečan z lepo "bilanco" v 2015

Objavljeno: 4. Januar 2016 - 18:57
Komentarji: 0 komentarjev

Uspešno leto 2015 za enega najboljših slovenskih plezalcev.

Klemen Bečan je objavil svojo bilanco vzponov in opremljenih smeri v letu 2015. Preplezal je kar štiri smeri z oceno 8c+, od tega tri prve vzpone v smeri. Na pogled je preplezal eno smer z oceno 8c, osem z oceno 8b+ ter enajst z oceno 8b, od tega dva prva vzpona.

Preko celega leta je opremil triintrideset smeri v šestih različnih državah, ocenjenih od 6b do 9b(?), od tega jih kar šestnajst še čaka na prvi vzpon. Največji cilj ostaja projekt v Drašnicah, kjer je moral, zaradi dežja, priznati premoč naravi.

Vir: Klemen Bečan

Naslovna fotografija: Anja Bečan 

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.