Kako postati plezalec?

Objavljeno: 28. Junij 2016 - 09:57
Komentarji: 0 komentarjev

Popolnoma resni bluz nasveti!

Ste od nekdaj želeli biti plezalec? Nikar ne začnite resno plezati, kajti to ni prava pot! V šaljivem filmu si lahko ogledate, kako postati plezalec tako, da osvojite popolnoma plezalski življenjski slog - filozofijo in popoln stil bivanja, ki ju lahko dojamejo zgolj tisti, ki so doživeli razsvetljenje na duhovni poti k božanskemu 9a+.
Kako, prosim?

Pozabite. Samo film poglejte in se nasmejte do solz.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.