Jernej Kruder o projektu Dugi rat - VIDEO

Objavljeno: 30. April 2018 - 09:50
Komentarji: 0 komentarjev
Video Dugi rat

Nik Čebulec predstavlja kratek video o projektu Jerneja Krudra v dalmatinskem plezališču Vrulja.

Jernej Kruder se zadnja tri leta po tekmovalni sezoni vedno odpravi v Dalmacijo, kjer se je v okolici Omiša že opremil in preplezal nekaj težkih smeri. Med njimi ostaja še neprpelezana smer Dugi rat v plezališču Vrulja, za katero pravi, da bo postala najtežja linija v regiji ali celo na Balkanu. Kratek film,v katerem predstavlja svojo zgodbo o projektu si lahko pogledate spodaj.

 

Dugi rat // A project by Jernej Kruder from Nik Čebulec on Vimeo.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.