Janja Garnbret za ime tedna na Valu 202

Objavljeno: 10. Junij 2019 - 09:40
Komentarji: 0 komentarjev

Janja je pretekli vikend v Vailu nadaljevala niz nepremaganosti s šesto zmago v sezoni po vrsti. Zmagala je na prav vseh tekmah svetovnega pokala v balvanskem plezanju v koledarskem letu, kar do sedaj ni uspelo še nobeni plezalki.

Janja Garnbret za ime tedna na Valu 202

Zdaj lahko Janji pomagate in glasujete zanjo za ime tedna na Valu 202. Ime tedna postane kandidat z najvišjim seštevkom glasov poslušalcev v eter, z SMS-i in deležem glasov na spletni strani (največ 10).

Glasujete lahko v spletni anketi, z SMS-sporočilom na 1919 s ključno besedo VAL3 in v živo na 01 475 22 02 v ponedeljek ob 11:00.

Kandidati za ime tedna na Valu 202 so:

  • Janja Garnbret: športna plezalka, ki je dosegla zgodovinski uspeh. Z izjemnimi predstavami je svetovni pokal v balvanskem plezanju kot prva na svetu sklenila z zmagami na vseh šestih tekmah ene sezone in prvič osvojila naslov skupne zmagovalke v tej zvrsti športnega plezanja. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL3 na 1919)
  • Aleš Štrancar: direktor podjetja BIA Separations, kjer so razvili tehnologijo čiščenja zdravilnih učinkovin in s tem bistveno pripomogli pri odobritvi prve stoodstotno učinkovite genske terapije za zdravljenje dojenčkov s spinalno mišično atrofijo. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL1 na 1919)
  • Alenka Malej: upokojena morska biologinja, ki z raziskovalnim delom na Morski biološki postaji Piran, ta letos praznuje 50 letnico obstoja, s sodelavci pomaga pri razumevanju procesov v morju ter zagotavlja strokovne temelje za trajnostni razvoj morskega in obalnega prostora. (Pošljite SMS s ključno besedo VAL2 na 1919)

Foto: EPA

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.