Janja Garnbret opravila prvi vzpon v smeri Ninja želva, 8c

Objavljeno: 15. December 2016 - 11:57
Komentarji: 0 komentarjev
Vir fotografije: Domen Škofic FB profil

Janja Garnbret in Domen Škofic sta zadnji plezalni dan v sezoni opravila v Mišji Peči.

Lotila sta se enega zadnjih projektov v levem delu stene v Miški. Gre za podaljšek smeri Tortuga, ki sta ga pred nekaj leti opremila Mitja Bizjak in Klemen Vodlan. Janja in Domen sta s smerjo Ninja želva opravila v drugem poskusu, krstni vzpon v smeri pa je pripadel Janji. Čeprav sta bila mnenja, da po dolgi tekmovalni sezoni nimata ravno najboljšega občutka za ocenjavanje smeri v skali, sta težave v smeri ocenila z 8c.

Vir: ClimbIstria.com in Domen Škofic

Naslovan fotografija: Domen Škofic FB profil, foto: Piotrek Deska

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.