Jakob Bizjak do 8c v Kotečniku

Objavljeno: 4. April 2016 - 13:57
Komentarji: 0 komentarjev

Toplejši dnevi odpirajo plezalno sezono v Kotečniku.

Za najtežji domači vzpon v zadnjem obdobju je poskrbel Jakob Bizjak, ki je bil v petek uspešen v povezavi smeri Kmečka malca - Butnskala (8c). Pred tem vzponom je že opravil dva zelo dobra poizkusa v smeri Iluzija, kjer je v obeh padel na zadnjem gibu v podprijem. Na koncu se je za "trening" odločil, da poskusi v prej omenjeni povezavi, ob zelo sproščenem plezanju pa mu je uspelo povezati vseh 65 gibov v previsnem delu smeri, ki se zaključi v navpični plošči. Za Jakoba je to tetja smer, ocenjena z 8c.

Vir in fotografija: Jakob Bizjak

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.