Ideje za zimsko plezanje v skali: otok Krk

Objavljeno: 20. Januar 2020 - 20:01
Komentarji: 0 komentarjev

V teh hladnih in občasno deževnih dneh vsak najraje vsaj za en dan pobegne nekam na toplo ali sončno.

Lahko so to hribi, lahko pa tudi plezališče. Plezalci še kako dobro vemo, da je nekaj najlepšega, ko gremo čez vikend na Obalo plezat in se malo pomartinčkat. In zimsko plezanje na otoku Krk je odlična ideja za vikend pobeg pred mrazom in meglo.

V prispevku Tadeje Magdič, ki ga je objavila na svojem blogu, boste našli vse potrebne informacije o petih plezališčih na otoku Krk. Poleg plezališča Portafortuna, ki je daleč najbolj priljubljeno, boste našli še koristne informacije o plezališčih Belove stene, Ljubimer, Bag in Bunculuka.

Dostop do prispevka >>>

Vir in fotografije: Tadeja Magdič.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.