Gorazd Hren dobitnik Bloudkove plakete za leto 2017

Objavljeno: 22. Februar 2018 - 10:48
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Matej Planko

Slovenski selektor članske reprezentance v športnem plezanju prejel Bloudkovo plaketo za pomemben prispevek k razvoju slovenskega športa.

Gorazd Hren, trener Janje Garnbret ter selektor slovenske članske reprezentance v športnem plezanju, je kot prvi trener v zgodovini športnega plezanja prejel drugo najpomembnejšo nagrado za delo in dosežke v slovenskem športu. Med enajstimi prejemniki uglednih Bloudkovih plaket za leto 2017 sta na predlog Planinske zveze Slovenije prejela še tekmovalec v lednem plezanju Janez Svoljšak za pomemben tekmovalni dosežek v športu ter Darko Butinar dolgoletni predsednik Obalnega planinskega društva Koper za življenjsko delo v športu.

Vir in fotografija: Planinska zveza Slovenije

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.