Gašper Pintar v klubu 9a

Objavljeno: 1. April 2016 - 09:44
Komentarji: 0 komentarjev

Gašper Pintar preplezal smer Estado critico, 9a.

Zadnji teden njegovega obiska v plezališču Siurana je Gašper Pintar poskrbel za nov mejnik v svoji plezalni karieri in se pridružil peščici slovenskih plezalcev, ki se lahko pohvalijo z vzponom v smeri z oceno 9a. Uspešen je bil v smeriEstado critico (9a), ki jo je pred dvema letoma preplezal tudi Domen Škofic, njeno oceno pa so potrdili mnogi vrhunski plezalci, med njimi tudi Adam Ondra. Kot je zapisal Gašper na svojem blogu se mu je pri vsem skupaj zdelo najtežje to, da je začel verjeti v svoje sposobnosti in možen uspeh v smeri. Dodal je še, da je bilo vse lažje in bolj zabavno v družbi vrhunskih plezalcev.

Njegovo razmišljanje o vzponu si lahko preberete v njegovem spletnem dnevniku - Gašper Pintar blog>>>

Naslovna fotografija: Gašper Pintar v smeri Estado critico (9a), vir: Gašper Pintar blog

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.