Domen Škofic ponovil smer In Time, 9a v Sopoti

Objavljeno: 18. April 2017 - 14:50
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Luka Tambača

Drugi vzpon v smeri, ki jo je kot prvi junija 2014 preplezal Jernej Kruder.

Domen Škofic, Jernej Kruder in še nekaj reprezentančnih kolegov so za konec tedna obiskali lokalno plezališče Sopota. Najboljši vzpon je uspel Domnu Škoficu, ki je v petih poskusih preplezal smer In Time (9a), v drugem poskusu pa je bil uspešen še v smeri The secret (8c). Isto smer je v drugem poskusu preplezal tudi Gregor Vezonik.

Ob tem je Kruder že zagrizel v nov projekt, ki je precej težji od smeri In Time in ostaja izziv za prihodnost.

Naslovna fotografija: Luka Tambača

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.