Čreta bogatejša za tri smeri

Objavljeno: 16. April 2016 - 18:38
Komentarji: 0 komentarjev

Rajko Zajc in Klemen Peterlin poskrbela za nove smeri v plezališču Čreta.

Višje ležeče plezališče Čreta nad krajem Vransko, ki je med plezalci še posebej priljubljeno v toplejših mesecih in premore smeri vseh težavnostnih stopenj, je po zaslugi Klemna Peterlina in Rajka Zajca bogatejše za tri nove smeri.

Smeri v sektorju Pjes mater sta navrtala v toplih zimskih dneh, pred nekaj dnevi pa sta poskrbela še za prve vzpone v njih. Levo od Dropzone sta novi Klemnovi smeri Ivanov zadnji road trip (6b, 12m) in Surfer (7a, 12m), desno od smeriPjes mater pa je Rajko prispeval smer Klatež (7b+, 20m).

Fotografije: Rajko Zajc, Plezališče Čreta FB profil

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.