Corazón de Ensueño, 8c - video

Objavljeno: 3. Avgust 2016 - 09:41
Komentarji: 0 komentarjev

Druga in tretja ponovitev najbolj previsne več raztežajne smeri na svetu.

Alex Honnold in Felipe Camargo sta se v kitajsko pokrajino Getu odpravila s ciljem, da se poskusita v osem raztežajev dolgi smeri Corazón de Ensueño (8c). Leta 2011 je prvi vzpon v smeri opravil Dani Andrada. Felipe Camargo je opravil drugi vzpon v smeri, tretji vzpon paje dva dni za njim opravil tudi Alex Honnold. Celotno zgodba je predstavljena v kratkem dokumentarnem filmu, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Vir in fotografija: The North Face

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.