Analiza drže plezalca - sodelovanje

Objavljeno: 27. Februar 2020 - 18:10
Komentarji: 0 komentarjev

Spletna anketa o oceni drže plezalcev in sodelovanje pri raziskavi.

Tajda Foški, študentka magistrskega študija kineziologije na Fakulteti za šport letos zaključuje svoj študij. Za potrebe magistrske naloge išče moške športne plezalce vseh plezalnih nivojev, stare med 20 in 40 let, ki jih zanima lastno telo in bi želeli imeti popolno analizo drže. Meritve so neinvazivne narave in enkratne, preverilo so bo vašo držo s pomočjo SpinalMouse naprave in naredilo 4 teste gibljivosti določenih mišic.

Vse bralce naše strani lepo prosi, da izpolnite anketo na naslednji povezavi - Ocena drže plezalcev.

Zainteresirane za sodelovanje pri meritvah (oz. tudi tiste, ki še niste čisto prepričani) vabi, da na koncu ankete pustite svoj e-mail naslov. Po zaključku meritev boste dobili tudi primerne vaje za ohranjanje dobre in zdrave drže, ki vam na dolgi rok lahko preprečijo razne bolečine. Na meritve bo potrebno priti samo enkrat pred poletjem, s termini bodo kar se da fleksibilni, da se prilagodijo vašim potrebam.

Vir in fotografije: Tajda Foški.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.