Ana Ogrinc uspešna v smeri Karies, 8b

Objavljeno: 17. April 2018 - 13:59
Komentarji: 0 komentarjev
Vir fotografije: Ana Ogrinc FB profil

Ana Ogrinc je po šestih letih spet posegla po težavnosti 8b.

V nedeljo je v Ospu preplezala smer Karies (8b) in po kar nekaj letih premora spet posegla po težavnosti 8b. V objavi je zapisala, da je njena pripravljenost na tako visoki ravni, da lahko v tej sezoni poseže tudi po težavnosti 8b+. Ana Ogrinc, ki ima v žepu tudi doktorat, je nekdanja članica mladinske reprezentance v športnem plezanju. Njen največji uspeh je naslov svetovne mladinske podprvakinje v Valenceju leta 2009. Svojo prvo smer z oceno 8b, Mrtvaški ples v Mišji peči, je preplezala julija 2011.

Vir in fotografija: Ana Ogrinc FB profil

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.