Adam Ondra v najtežji slovenski smeri - VIDEO

Objavljeno: 4. Maj 2016 - 06:05
Komentarji: 0 komentarjev

Vicious circle je najtežja smer v Mišji Peči in Sloveniji.

Adam Ondra se je med velikonočnimi prazniki mudil v Sloveniji in v Mišji Peči preplezal novo linijo, ki jo je poimenovalVicious circle in zanjo predlaga oceno 9a+/b. Novo smer si je Ondra zamislil že lansko leto in poteka levo od smeri Za staro kolo in majhnega psa novo smer ter gre nato desno in konča v smeri Sanjski par.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.