Adam Ondra v Just Do It tudi pod budnim očesom Alana Watts

Objavljeno: 28. December 2018 - 13:12
Komentarji: 0 komentarjev
Vir: video

Adam Ondra v smeri Just Do It uprizoril pravi spektakel.

Vrhunec "češkega stroja" za plezanje najtežjih smeri na svetu v Smith Rock je bil zagotovo vzpon na pogled v smeri Just Do It (8c+). O tem smo že pisal v dveh objavah "Adma Ondra na pogled v smeri Just Do It, 8c+" in "Adam Ondra v smeri Just Do It - VIDEO". Njegov vzpon je na licu mesta spremljal tudi Alan Watts, glavni protagonist razvoja športnega plezanja na tem področju, ki je smer opremil leta 1989. Eden izmed njegovih komentarjev je bil:"To je najboljša stvar, kar sem jih videl v 45 letih plezalne kariere!" Več pa v spodnjem videu.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.