Adam Ondra o vseh vidikih učinkovitega in varnega varovanja

Objavljeno: 26. Marec 2020 - 09:26
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: video

Adam Ondra je v tokratni epizodi predstavil vse vidike varnega in učinkovitega varovanja v smeri.

S svojimi kolegi je pripravil kratki film, v katerem so predstavljeni vsi elementi, ki so pomembni za varno in učinkovito varovanje. Poleg pomembnih osnov deli tudi izkušnje iz različnih situacij, med njimi tudi s tekmovanj, kjer lahko "pravilno" varovanje vpliva tudi na končni rezultat. Ondra in kolegi poudarjajo tudi psihološki vidik povezave med varovalcem in plezalcem, ki lahko v veliki meri vpliva na samozavest plezalca in učinkovitost plezanja.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.