4. Festival Kotečnik

Objavljeno: 9. September 2020 - 18:41
Komentarji: 0 komentarjev

Festival združevanja avanturističnih športov in lokalnega okolja

Namen dogodka je zduževanje lokalnih skupnosti, tako športnih društev, turističnih kmetij in drugih ponudnikov, ki so aktivni na območju hriba Kotečnik. Obiskovalci bodo tako preko aktivnosti spoznali pestro ponudbo in preživeli aktiven dan v naravi. Pravijo, da v tretje gremrado, pri nas pa v četrto še bolj. Letošnja posebnost je, da organizacija ne bo samo v rokah Plezalnega društva Beta, vendar se je pridrižilo tudi Športno društvo Vertikala. Povezujemo panožno zvezo PZS, lokalne organizacije, športno skupnost in druge projekte. S skupnimi močmi smo nadgradili program festivala, ki bo letos potekal kar na dveh prizoriščih.

12. september 2020
plezališče Kotečnik (PK), Turistična kmetija Tratnik (TKT) in Bike gverk Kotečnik (BGK)
15,00 eur
Z nakupom festivalske karte podpreš festival, bike park, skupnost in projekt O.S.P. Festivalska karta; pokrije kotizacijo v izbrani kategoriji, zajtrk in malico »na žlico«, festivalsko majico in udeležbo v žrebu za glavne nagrade.

Z vašim sodelovanjem…
…boste pripomogli k boljši prepoznavnosti Kotečnika kot pomembne lokacije za razvoj športa.
…boste popestrili vsebino in dogajanje.
…boste podprli vse prostovoljce, ki se trudijo za promocijo in ohranjanje športnih dejavnosti v naravi.
…boste pripomogli k promociji avanturističnih športov, kot so plezanje in gorsko kolesarjenje.
…boste lahko predstavili vaše delo in sklenili nova prijateljstva.

Za razvoj športa in skupnosti nam je izredno pomembno vaše sodelovanje! Vsaka oblika, in način sta dobrodošla. Saj tako ustvarjamo raznoliko skupnost, ki vključuje vse.

Se vidimo na Festivalu!
Ekipa FK

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.