Mini Markovič posebna nagrada za tekmovlne dosežke

Objavljeno: 5. September 2016 - 17:48
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Giulio Malfer

V Arcu so v okviru festivala Rock Master podelili tudi nagrade Arco Rock Legends.

Posebno nagrado za tekmovalne dosežke "La Sportiva Competiton Award" je prejela Mina Markovič. Med nominiranimi je bila tudi Janja Garnbret. Nagrado "Wild Country Rock Award" je prejel odlični španski plezalec v skali Daniel Andrada. Organizatorji so posebno nagrado podelili tudi Mednarodni zvezi za športno plezanje, ki jo je prejel predsednik Marco Maria Scolaris.

Markovičeva je prestižno nagrado, ki jo podeljujejo od leta 2006, prejela že drugič, prvo v letu 2013. Leta 2008 je nagrado prejela tudi Maja Vidmar.

Vir: Planetmountain.com

Naslovna fotografija: Giulio Malfer; planetmountain.com

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.