Išče se selektor članske športnoplezalne reprezentance

Objavljeno: 17. Maj 2016 - 18:00
Komentarji: 0 komentarjev

KŠP objavlja razpis za mesto selektorja članske reprezentance za obdobje 2016-2017.

Izvršni odbor Komisije za športno plezanje objavlja razpis za mesto selektorja članske reprezentance za obdobje 2016-2017.

Prijave naj kandidati pošljejo na naslov: PZS, Komisija za športno plezanje, Dvorakova 9, 1000 Ljubljana, kopijo prijave pa na sportno.plezanje@pzs.si.

Rok za oddajo prijav je 25. maj 2016.

Kandidati naj v prijavi navedejo: osebne podatke, šolsko izobrazbo, pridobljene strokovne nazive športnega plezanja, osebne športno plezalne, tekmovalne in trenerske reference, dosedanje izkušnje pri delu z mladimi in pri vodenju ekip ter okvirni program dela z reprezentanco (pogled na delo selektorja, okvirni program in cilji za sezoni 2016-2017, izdelan na podlagi Poslovnika o delu slovenskih reprezentanc). Poleg strokovnega znanja se od kandidatov pričakuje znanje angleškega jezika.

Več informacij >>>

Vir: PZS
Foto: Manca Čujež

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.