Plezanje za vse v plezalnem centru Verd

Objavljeno: 10. Oktober 2016 - 23:42
Komentarji: 0 komentarjev

Z oktobrom je svoja vrata za množico odprl največji balvanski plezalni center. Plezalni center Verd pri Vrhniki je le 15 minut oddaljen iz Ljubljane in s 350 kvadratnimi metri moderne plezalne površine, neomejeno količino oprimkov več kot 30 priznanih blagovnih znamk, svetovno priznanimi postavljavci balvanov in odličnimi inštruktorji, gre nedvomno za enega najboljših balvanskih plezalnih centrov v Sloveniji.

Koncept plezanja na Verdu je zasnovan tako, da je primeren za vsakogar, tako za popolne začetnike kot za najboljše plezalce. Vsak plezalec se lahko dnevno preizkusi na vsaj petdesetih balvanskih problemih od 4a do 8a in težjih. Ekipa postavljavcev skrbi, da se pri nas ne dolgočasi nihče, saj vsak teden zamenja balvanske probleme na določenih odsekih stene in s tem tedensko poskrbi za vsaj 10 novih zanimivih balvanov.

Za več informacij nas lahko najdete tudi socialnih omrežjih Instagram in Facebook.

 

PONUDBA

ODPRTI TERMINI
Ob ponedeljkih med 20:30 in 22:30 vabljeni vsi, ki ste željni plezanja in zabave na atraktivnih balvanih, a vam vodena vadba s trenerjem ne diši J

VODENE VADBE
Vsak torek in četrtek pod vodstvom Romana Krajnika, Katje Vidmar in Aljoša Groma poteka vodena vadba za odrasle. Cilj vodene vadbe je pomoč in svetovanje plezalcem s strani naših trenerjev in s tem hitrejše napredovanje do težjih smeri.

PLEZALNA DRUŽENJA
Vsako sredo v centru organiziramo tematsko druženje. Poleg najmanj desetih svežih balvanov se ob sredah družimo v našem prostoru za sprostitev, kjer se ob hladni pijači vrtijo plezalni filmi, odvijajo predavanja in splošno skrbimo za dobro počutje.

PLEZALNE URICE ZA OTROKE
Ob ponedeljkih in četrtkih poteka organizirana vadba za otroke od 4. leta dalje.

  • 15:45 – 16:30 (predšolski otroci)
  • 16:30 – 17:15 (6 - 7 let)
  • 17:15 – 18:00 (8 - 9 let)

IZPOSOJA PLEZALK
Za vse, ki ste v plezanju novi in ste zato še brez svoje opreme, brezplačno ponujamo plezalne čevlje vseh velikosti.

 

URNIK

 

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

17:00

 

 

Plezalno druženje

 

17:30

 

 

Plezalno druženje

 

18:00

 

 

Plezalno druženje

 

18:30

 

 

Plezalno druženje

 

19:00

 

Vodena vadba

Plezalno druženje

 

19:30

 

Vodena vadba

Plezalno druženje

 

20:00

 

Vodena vadba

Plezalno druženje

Vodena vadba

20:30

Odprti termin

Vodena vadba

Plezalno druženje

Vodena vadba

21:00

Odprti termin

Vodena vadba

Plezalno druženje

Vodena vadba

21:30

Odprti termin

Vodena vadba

 

Vodena vadba

22:00

Odprti termin

 

 

Vodena vadba

22:30

Odprti termin

 

 

Vodena vadba

 

CENIK

  • ODPRTI TERMINI (ponedeljki in srede) enkraten vstop: 5,00€
  • PLEZANJE S TRENERJEM – mesečna karta za enkrat tedensko: 40,00€
  • PLEZANJE S TRENERJEM – mesečna karta za dvakrat tedensko: 45,00€

 

KAKO DO NAS?

Naslov: Verd 107, Vrhnika >>
Najprej na avtocesti izberete izvoz Vrhnika. Na prvem semaforju zavijete levo in se peljete mimo bencinske postaje do naslednjega semaforja, kjer ponovno zavijete levo proti Verdu. Nato se peljete po glavni cesti Vrhnika – Borovnica skozi naselje Verd do trgovine Mercator. Pri trgovini zavijete levo in nato sledite oznakam.
 

 

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.