Svoboda: Neskončno nebo - film

Objavljeno: 4. November 2016 - 12:19
Komentarji: 0 komentarjev
video

FREEDOM: Boundless Sky (Svoboda: Neskončno nebo) je kratka filmska pripoved o osebnih strahovih in navidezno nepremagljivih ovirah, ki si jih ljudje postavljamo samim sebi. In je zgodba o doživetjih ter svobodi divjega gorskega okolja Alp. Neskončno nebo je prva zgodba od treh. Drugi del bo govoril o zimskem alpinizmu in lednem plezanju, tretji pa o turnem smučanju.

O avtorjih filma

Freeapproved Adventure Film Productions predstavlja
FREEDOM: Boundless Sky
v filmu Anžeta Čokla in Aljaža Salkiča

Scenarij, režija in kamera: Anže Čokl
Montaža in zračni posnetki: Aljaž Salkič
Pomoč na terenu: Robi Jesenko in Rok Merhar
Spiker: J. Allison
Glasba: Audiojungle

Predstavitev ideje in zgodba o nastanku filma na anzecokl.com>>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.