Slovenec in pol - za obnovo doma na Okrešlju

Objavljeno: 28. Januar 2020 - 17:42
Komentarji: 0 komentarjev

Dobrodelna 50. ponovitev predstave Slovenec in pol - za obnovo doma na Okrešlju.

V iskanju donatorskih sredstev in ostalih možnih pomoči za obnovo Frischaufovega doma na Okrešlju, so se za nesebično pomoč odločili tudi avtorji (Uroš Kuzman, Perica Jerković in Aleš Novak) trenutno najbolj obiskanega (in razprodanega) projekta oz. predstave po Sloveniji - Slovenec in pol

Tako se bo 50. ponovitev predstave Slovenec in pol odvila v dobrodelne namene - Za obnovo doma na Okrešlju. 

Da pa bo predstava tudi tokrat zaživela v svoji razsežnosti, imaš pomembno nalogo tudi TI! Rezerviraj si 28. februar zvečer, zraven pa povabi ali odpelji na predstavo svoje starše, stare starše, partnerja, prijatelje. Podeli vabilo naokoli, da si bo predstavo ogledalo čim več ljudi! Povej jim, da ure in pol smeha enostavno ne smejo zamuditi! In seveda, da bodo z nakupom vstopnice zraven še dobrodelni - za Okrešelj! 

KAJ: Dobrodelna 50. ponovitev predstave Slovenec in pol - za obnovo doma na Okrešlju
KDAJ: Petek, 28. februar 2020 ob 20.00
KJE: SiTi Teater BTC (Ameriška ulica 3, 1000 Ljubljana)
KARTE: 17 € (15,30€ študenti in dijaki)
KAM po KARTE? tukaj >>>

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.