Filmski festival BOFF - danes začetek

Objavljeno: 27. December 2016 - 14:38
Komentarji: 0 komentarjev

Danes se v Bovcu začne deseti BOFF (Bovec Outdoor Film Festival), festival filmov o športu in naravi.

Trajal bo do petka 30. decembra. V štirih filmskih večerih bo na ogled 38 filmov v treh tekmovalnih in dveh netekmovalnih kategorijah.

Projekcije bodo vsak dan od 17. ure dalje, prve tri dni v Stergulčevi hiši, v petek pa v večji dvorani v Kulturnem domu Bovec.

Današnji spored >>>

Obiskovalci, prebrskajte spored in si izberite svoj vrhunec festivala. Za prireditelje to utegne biti kar petek, ko obiskovalce čaka dvorana z več kot 400 sedeži ter številni gostje, avtorji in akterji filmov, za zaključek jubilejnega BOFF-a pa še koncert.

Vstopnice bodo naprodaj vsak dan uro pred predstavami, možne so tudi rezervacije na naslov office@boff.si.

Napovedni za film Akceptacia, tatarkov odkaz, ki bo predvajan danes.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.