Zgodovina slovenskega alpinizma tudi na RTV SLO

Objavljeno: 27. December 2013 - 07:30
Komentarji: 0 komentarjev

Po odlično obiskani tiskovni konferenci odmevi tudi v medijih!

Knjiga o zgodovini slovenskega alpinizma izpod peres Petra Mikše in Urbana Goloba, ki je izšla v torek, se že pojavlja medijih. Medtem ko je prvi o njej poročal Radio Slovenija, pa mu je na štefanovo sledila mlajša sestra TV SLO. Objavila je prispevek v informativni oddaji, zapis o izidu pa tudi na multimedijskem portalu MMC.

Friko.si je s svojo prvo knjigo, ki je izšla v zbirki Pod previsom, prisoten tudi v drugih medijih, upa pa, da bo Zgodovina slovenskega alpinizma našla svoj prostor v domovih številnih slovenskih alpinistov in drugih simpatizerjev te dejavnosti.

 

 

Vir: rtvslo.si.

Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.