Zasedenost slapov pod Prisankom in Tamarju ter plezališča Črni Kal

Objavljeno: 27. Februar 2019 - 11:16
Komentarji: 0 komentarjev
Vir fotografije: Friko.si

Napovedana zasedenost v četrtek in petek v slapovih pod Prisankom in v Tamarju ter v soboto in nedeljo v plezališču Črni kal. 

Zaradi sprejemnih izpitov za mednarodno šolanje vzhodnoevropskih gorskih vodnikov IFMGA, bodo v četrtek in petek, 28. februarja in 1. marca, zasedeni nekateri slapovi pod Prisankom in v Tamarju ter v soboto in nedeljo, 2. in 3. marca, nekatere smeri v plezališču Črni Kal.

Izvajalci se vam že vnparejzahvaljujejo za razumevanje!

Vir fotografije: Friko.si

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.