Zaprto plezališče Iški Vintgar

Objavljeno: 20. Avgust 2018 - 14:50
Komentarji: 0 komentarjev

V okviru projekta OSP se bo to sredo, 22.8. preopremljalo plezališče Iški Vintgar, zato bo v času dela plezališče v celoti zaprto.

Predlagamo, da se ta dan odločite za kakšno drugo destinacijo, ko pa se bo lepilo posušilo, ste vabljeni, da poskusite na sveže opremljene smeri!

Kaj je projekt OSP?

S pričetkom projekta OSP ali "Opremimo slovenska plezališča" se je postavil nov mejnik za slovenska plezališča! Gotovo eden pomembnejših, saj ponuja možnost trajne rešitve problemov z dotrajano opremo, težav z lastniki in urejenosti plezališč. Projekt nagovarja vse obiskovalce slovenskih plezališč k aktivni udeležbi pri skrbi za plezališča in k donacijam za Sklad slovenskih plezališč, ki bo prevzel nalogo preopremljanja in urejanja plezalnih smeri in plezališč v Sloveniji.

Pri projektu OSP skrbijo za nadzor nad stanjem opreme v smereh, načrtno, kakovostno in strokovno opremljanje smeri, reševanje težav z lokalnimi skupnostmi bodo zagotovili ohranitev, nadaljni razvoj plezališč in predvsem brezskrbne plezalne užitke tudi v prihodnosti. 


Ali ste vedeli, da je PZS v preteklih 20ih letih za urejanje plezališč namenila več kot 200.000 €?

Skupaj lahko poskrbimo za varnejše plezanje!

Si seznanjen tudi s tem, da lahko postaneš prostovoljec ali pa prispevaš sredstva za varnejše plezanje. Več na spletni starnai Projekt OSP.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.