Za vikend napovedana gneča pod slapovi Prisojnika - obvestilo!

Objavljeno: 21. Januar 2020 - 18:19
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za ta vikend je napovedan povečan obisk za nekatere zaledenele slapove, ki bodo posledično bolj obremenjeni. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za ledno plezanje izberete druge slapove oz. področja primerna za ledno plezanje.

Zasedenost:

  • AO Nova Gorica obvešča, da bodo imeli v nedeljo, 26.1.2020, v sklopi alpinistične šole tečaj lednega plezanja pod Prisojnikom (področje slapov pod Prisojnikom).
  • Prav tako AO Kranj sporoča, da bodo imeli v nedeljo, 26.1.2020 v dopoldanskem času, v sklopi alpinistične šole tečaj lednega plezanja pod Prisojnikom (področje slapov pod Prisojnikom). Pričakuje se okoli 30 udeležencev.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend (ali v bližnji prihodnosti) v naravo ledno plezati in bi o tem želeli obvestiti ostale ljubitelje slapov, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

 

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.