Za ta vikend napovedana obiskanost za ledene slapove

Objavljeno: 25. Januar 2019 - 10:27
Komentarji: 0 komentarjev

Na veliko veselje vseh "ledolomilcev" se led v slapovih po Sloveniji že nekaj časa počasi, a vztrajno debeli. Preplezljivih postaja vedno več slapov, zato se vedno več lednih plezalcev odloča za nove ledne podvige.

Ker pa vam želimo povečati užitek plezanja v naravi, vas obveščamo o napovedanih obiskih oziroma zasedenosti slapu, ki jih napovedujejo športno-plezalne, alpinistične šole ali gorske reševalne službe, za potrebe reševalnih vaj. 

Za ta teden je že napovedano več lokacij ledenih slapov, ki bodo obiskani. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo za razumevanje.

Napovedane zasedenost slapov:

  • AO TAM obvešča, da bodo imeli v nedeljo, 27. januarja ledni plezalni tečaj v slapu Jezere v Matkovem kotu. Pričakuje se cca. 15 oseb.
  • BricAlp obvešča, da bodo imeli ta vikend, med 26. in 27. januarjem alpinistično šolo z učenjem ledne tehnike in plezanja, v Logarski dolini, slap Palenk ter cetralni slap Ivovec.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne ledne plezalce, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.