V Oplotnici zaprt sektor zaradi spora z lastnikom zemljišča

Objavljeno: 10. Maj 2018 - 14:09
Komentarji: 0 komentarjev

Po poročanju ekipe Pohorje Bouldering, se v slovenskem bolderskem plezališču Oplotnica na Pohorju zapira sektor 1 in tudi cesta, ki vodi do sektorja 1. Cesta in celoten sektor je na privatnem zemljišču, lastnik pa je čedalje bolj nestrpen zaradi velikega števila obiska.

Ekipa Pohorje Bouldering: »Vsem, ki ste imeli kakšen projekt v sektorju 1, se iskreno opravičujemo in vas vse naprošamo, da do nadaljnjega ne obiskujete 1. sektorja.«

Balvanišče plezališče Oplotnica
Do nadaljnega je v plezališču Oplotnica zaprt sektor 1 in cesta do sektorja.

Prosimo vse plezalce, da upoštevajo omejitev ter se strogo držijo morebitnih obvestil v plezališču!

Upoštevanje plezalnih omejitev zaradi nerešenih soglasij z lastniki zemljišč je tudi del plezalne etike.

Vir in slika: FB Pohorje Bouldering

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.