Usposabljanje za naziv Vaditelj športnega plezanja - razpis

Objavljeno: 19. December 2019 - 17:52
Komentarji: 0 komentarjev

Planinska zveza Slovenije - Komisija za športno plezanje razpisuje usposabljanje za pridobitev naziva "Vaditelj športnega plezanja".

Usposabljanje bo potekalo v marcu in v začetku aprila 2020 izpitni roki pa se bodo končali v maju. Opraviti bo potrebno tudi 20 ur prakse. Usposabljanje bo potekalo v Ljubljani. Več informacij o poteku usposabljanja se nahaja v Prilogi 1.

Za pristop na usposabljanje je potrebno opraviti sprejemne izpite in izpolnjevati vse ostale pogoje za pristop. Prvi sprejemni izpit bo potekal 18.1. 2020 v Ljubljani. Na ta rok lahko vsako društvo prijavi največ dva kandidata. V kolikor bodo po prvem sprejemnem izpitu ostala še prosta mesta, bo drugi sprejemni izpit potekal 1.2.2020. Več informacij o sprejemnih izpitih, pogojih za pristop in pogojih za dokončanje usposabljanja se nahaja v Prilogi 2.

Uraden naziv, ki ga posameznik pridobi z uspešno zaključenim usposabljanjem:

  • Strokovni delavec 1 – športno treniranje - planinstvo-športno plezanje

Pridobljene kompetence:

  • Znanje za izvajanje in spremljanje procesa športne vadbe v vseh pojavnih oblikah športnega plezanja.

Kotizacija za sprejemni izpit znaša 15€, kotizacija za usposabljanje znaša 400. Kotizacijo je potrebno plačati na račun SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), sklic 00 16221 in namen »VSP«.

Opomba: Kotizacijo za sprejemni izpit je potrebno plačati do roka prijav. Po opravljenem sprejemnem izpitu pa bo potrebno kotizacijo za usposabljanje plačati do 10.3.2019

Prijave na seminar boste društva vnašala preko spletne aplikacije KŠP od 19.12.2019 naprej. Prijave za posamezno društvo bo vnesel društveni skrbnik, ki ima dostop do prijav za tekmovanja DP. Društva, ki ne tekmujejo na DP, naj na naslov  sportno.plezanje@pzs.si čimprej oddajo vlogo za dodelitev dostopa za prijave na usposabljanja.

Roki za prijavo:

  • Prijave na prvi sprejemni izpit so možne do vključno srede, 15.1.2020. Na prvi sprejemni rok lahko posamezno društvo prijavi največ dva kandidata.
  • Prijave na drugi sprejemni izpit (v primeru, da mesta do prvega roka ne bodo zapolnjena) bodo možne do vključno srede, 29.1.2020.

Izobraževanje se bo izvedlo v primeru vsaj 20 prijav, največje število prijav pa je 40. V primeru več kot 40 prijav, se bo upoštevalo prvih 40.

Obveščanje slušateljev bo potekalo preko elektronske pošte (izobrazevanje-ksp@pzs.si).

Vse uradne informacije v spodnjih prilogah.

1. RAZPIS USPOSABLJANJA VŠP

2. PRILOGA 1: POTEK USPOSABLJANJA VŠP

3. PRILOGA 2: POGOJI ZA PRISTOP IN DOKONČANJE

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.