Ta vikend delovna akcija v plezališču Armeško

Objavljeno: 9. November 2018 - 15:46
Komentarji: 0 komentarjev

Posavski alpinistični klub sporoča, da bo to soboto 10. novembra izvedel delovno akcijo v plezališču Armeško. Ker se bodo urejale dostopne poti in smeri na obeh straneh plezališča, bo plezališče Armeško ta dan za plezanje zaprto.

Na delovno akcijo ste vabljeni prav vsi, ki »mastite« grife v plezališču Armeško, saj je pri tovrstnem delu dobrodošel vsak par rok.

Več informacij o delovni akciji sli lahko preberete na spletni strani organizatorja PAK >>

Ostale napovedane zasedenosti plezališč:

AO Kranj sporoča, da bodo imeli od 10.11. do 11.11.2018 v okviru alpinistične šole plezalni vikend v plezališču Osp v smereh Medo, Alcatraz, Italijanska in Prečenj. V omenjenih smereh bo večje število plezalcev.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.