Športni plezalec 1 - razpis izpitov

Objavljeno: 10. December 2018 - 11:53
Komentarji: 0 komentarjev
Komisija za športno plezanje

Komisija za športno plezanje razpisuje izpite za pridobitev naziva Športni plezalec 1. Izpiti bodo potekali v soboto, 12. januarja in v nedeljo, 13. januarja 2019 v Kranju (Dvorana Zlato polje). Popravna izpita bosta potekala v nedeljo, 3. februarja in v nedeljo, 17. februarja 2019.

Po omenjenih izpitnih rokih bo naslednja možnost za opravljanje izpita v začetku leta 2020. Obveščanje kandidatov bo potekalo po elektronski pošti, razpored kandidatov pa bo znan ob koncu prijav.

Priprava na izpit je v pristojnosti kluba oziroma inštruktorjev športnega plezanja z veljavno licenco.

Priporočamo, da se vsi kandidati na izpit pripravijo pod nadzorstvom inštruktorjev, ki so za to usposobljeni. Opravljen izpit za športnega plezalca 1 je pogoj za pristop na tekmovanja državnega prvenstva za vse kadete/kadetinje, mladince/mladinke in člane/članice. Vsi, ki spadajo v omenjene kategorije in želijo v letu 2019 urediti tekmovalno licenco, morajo imeti naziv vsaj športni plezalec 1. Prav tako je opravljen izpit za športnega plezalca 1 pogoj za kategorizacijo ter za vsa nadaljnja usposabljanja za pridobitev strokovnih nazivov s področja športnega plezanja.

Za prijavo na elektronski naslov izobrazevanje-ksp@pzs.si pošljite naslednje obrazce (priloge spodaj):

  • Izpolnjen Obrazec s podatki kandidatov (izpolnite elektronsko!)
  • Potrdilo ali kopijo o plačani kotizaciji.

V obrazec s podatki kandidatov vpišite:

  • Ime in priimek kandidata,
  • datum rojstva,
  • naslov bivanja, pošta in kraj,
  • elektronski naslov za obveščanje,
  • naziv društva, v katerem je včlanjen kandidat,
  • ali je kandidat v vodstvu preplezal vsaj 30 športno plezalnih smeri
  • in ali je kandidat pridobil naziv pripravnik športnega plezanja.

Prijave so možne do vključno ponedeljka, 31. decembra 2018. Nepopolne prijave in prijave, ki bodo oddane po prijavnem roku, se ne bodo upoštevale.

Kotizacija za izpit znaša 40 €, ki jo je potrebno plačati na račun SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica), sklic 16.2.1 in namen »izpiti ŠP1«. Kotizacija za popravni izpit znaša 20 €. Pogoj za prijavo na popravni izpit je poravnana kotizacija rednega roka.

Vse morebitne dodatne informacije lahko dobite na elektronskem naslovu izobrazevanje-ksp@pzs.si.

Uradni razpis - izpit Športni plezalec 1

Prijavni obrazec s podatki kandidatov

Splošne informacije

Kristeriji znanaja

Vir: Komisija za športno plezanje

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.