Seminar in izpit za naziv Športni plezalec

Objavljeno: 19. December 2019 - 17:59
Komentarji: 0 komentarjev

Planinska zevza slovenije - Komisija za športno plezanje razpisuje pripravljalni seminar in dva izpitna roka za pridobitev naziva športni plezalec.

  • Pripravljalni seminar: sobota, 11. januar 2020 - rok prijav: 8. januar 2020
  • Prvi izpitni rok: sobota in nedelja, 1. in 2. februar 2020 - rok prijav: 20. januar 2020
  • Drugi izpitni rok: sobota in nedelja, 7. in 8. marec 2020 - rok prijav: 24. februar 2020

Pogoji za pristop k izpitu:

  • članstvo PZS za leto 2020
  • v letu 2020 dopolnjena starost 15 let
  • dosežen naziv pripravnik športnega plezanja
  • izjava predsednika društva o v vodstvu preplezanih 30 različnih športno plezalnih smeri
  • izpolnjena prijava preko spletne aplikacije KŠP

Članarino PZS za 2020 OBVEZNO uredite do prijave. Vplačila so možna od 15. decembra 2019 dalje pri društvu/klubu ali preko portala clanarina.pzs.si.

Ob prijavi na izpit je priporočljiva prijava na pripravljalni seminar, ki je brezplačen za vse, ki se bodo prijavili na izpit. Za ostale je cena seminarja enaka ceni izpita.
Pripravljalni seminar je namenjen vsem, ki želijo pred izpitom s strani izpitne komisije pridobiti povratne informacije o njihovem znanju.

IZKLJUČNO SKUPINSKE PRIJAVE na seminar boste društva vnašala preko spletne aplikacije KŠP od 19. decembra 2019 naprej. Prijave za posamezno društvo bo vnesel društveni skrbnik, ki ima dostop do prijav za tekmovanja DP. Društva, ki ne tekmujejo na DP, naj na naslov sportno.plezanje@pzs.si čimprej oddajo vlogo za dodelitev dostopa za prijave na usposabljanja.

Kotizacija za izpit znaša 50 €, plačati jo je potrebno na račun PZS, Ob Železnici 30a, Ljubljana; IBAN: SI56 6100 0001 6522 551 (Delavska hranilnica); sklic: 00 1621; namen: izpiti ŠP.

Izpit bo potekal skladno z novim pravilnikom o usposabljanju. Vsebina izpita je spremenjena, zato vsa društva naprošamo, da vestno preučijo nove vsebine ter kandidate primerno pripravijo na izpite. Naslednja možnost za pridobitev naziva športni plezalec bo v začetku leta 2021.

PRILOGE:

- SPLOŠNE INFORMACIJE

- KRITERIJI

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.