POZOR - svedrovci v Limskem kanalu!

Objavljeno: 16. April 2018 - 10:48
Komentarji: 0 komentarjev
Fotografija: Gerhard Schaar

Pazljivo v plezališčih Limskega kanala in drugih obmorskih plezališčih.

Avstrijski plezalec in opremljevalec smeri Gerhard Schaar opozarja na nevarnost svedrovcev v plezališčih Limskega kanala. Kot navaja je na večih posameznih svedrovcih, tudi na sidriščih, lepilo postalo popolnoma sipko, svedrovce pa je mogoče iz stene potegniti kar z roko.

Predvideva, da opremljevalci smeri niso uporabili pravega lepila za razmere, ki vladajo v obmorskih plezališčih. Navaja, da se bodo podobne težave lahko pojavljale v vseh sektorjih Limskega kanala, primer pa opozarja, da moramo biti na podobne težave pozorni v vseh plezališčih, še posebno v tistih, ki so v neposredni bližini morja.

Naslovna fotografija: Gerhard Schaar

 

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.