POZOR - mladič sokola selca v Mišji Peči!

Objavljeno: 26. Maj 2020 - 10:16
Komentarji: 0 komentarjev
Vir: Projekt OSP

V plezališču Mišja Peč je iz gnezda padel mlad sokol selec.

Že smo poročali, da v steni Mišja peč gnezdi sokol selec. Projekt OSP preko objave plezalke sporoča, da je nad smerjo Ponarejena želva iz gnezda padel mladič sokola selca. Kot je še zapisala ga bo samica najverjetneje hranila kar na tleh, saj ne more nazaj v gnezdo. Tudi preko našega portala prosimo obiskovalce, da se do nadaljnjega izogibajo tega dela plezališča.

Vir: Projekt OSP

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.