Plezalna šola Andreja Kokalja začenja z novo plezalno sezono

Objavljeno: 26. Avgust 2019 - 11:26
Komentarji: 0 komentarjev

Športni plezalni klub Andreja Kokalja začenja 16. septembra z novo sezono plezalnih šol in odpira vrata visoke stene na Škofijski klasični gimnaziji v Šentvidu, na kateri boste lahko znova zečeli z rekreativno vadbo.

Plezalna šola za otroke in mladino

Plezalna šola za otroke in mladino bo tudi v letošnji sezoni na voljo na treh različnih stenah po Ljubljani: na mali steni OŠ Valentina Vodnika v Kosezah, na bolder steni Gimnazije Šiška in na steni Škofijske klasične gimnazije v Šentvidu. Svojo prijavo pošljite pravočasno, saj je število mest v posamezni skupini omejeno. Začetek nove sezone je 16. septembra 2019.

Več info na spletni strani Športno plezalni klub Andreja Kokalja >>


V septembru odpira svoja vrata visoka stena na Škofijski gimnaziji v Ljubljani.

Rekreativno plezanje vse dni v tednu

Prav tako se 17. septembra ponovno odprejo vrata plezalne stene na Škofijski klasični gimnaziji (ŠKG, Štula 23, 1210 LJ Šentvid). Visoka stena ŠKG ponuja mirno vzdušje, prijeten nabor okoli 50 smeri različnih težavnosti in sočasno uporabo male bolder stene v sosednji telovadnici. Stena bo tudi letos za rekreativno plezanje odprta vse dni v tednu od 18:00 do 21:00. Člani boste za en obisk odšteli 6 EUR, vsi ostali pa 7 EUR. 


Pri vodenih vadbah se posvečate tehniki plezanja in individualnem plezalnem napredku.

Vodene vadbe za odrasle

Poleg odprtih terminov je na steni ŠKG na voljo tudi program večernih vodenih vadb za odrasle. Program vadbe poteka v manjši skupini plezalcev (18 let+), kjer se skupaj z inštruktorjem posvečate tehniki plezanja in indvidualnemu plezalnemu napredku.

Več info http://www.plezanje-kokalj.si/vodene-vadbe >>

V Športno-plezalnem klubu Andreja Kokalja izvajajo programe športnega plezanja od leta 1993. Poleg plezalne šole za otroke in vodenih vadb za odrasle, v klubu organizirajo tudi tečaje za začetnike, plezalne izlete v naravo ter izobraževalne dneve na umetni steni. Izvajanje programov sofinancira MOL. Za dodatne informacije pišete na plezanje.kokalj@gmail.com ali pobrskajte po spletni strani kluba www.plezanje-kokalj.si.

Vabljeni!

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.