NEVARNOST v plezališču Kotečnik, sektor Nos

Objavljeno: 8. Marec 2019 - 10:28
Komentarji: 0 komentarjev

Pazljivo v plezališču Kotečnik v sektorju Nos.

Danes smo prejeli opozorilo obiskovalca plezališča Kotečnik in opozarja na nevarnost v sektorju Nos. Nad smerjo Uho in Vihar (levo od Indijanke) grozi padec večje skale (cca. 200 kg), ki jo nad sidriščem zadržuje le nekaj vej.

Svetujemo, da se omenjenih smeri (in še kakšno dodatno levo in desno od teh smeri) ne pleza in se tudi izogiba področja pod smerjo, dokler se ne odpravi nevarnost!

Foto: Rajko Zajc

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.