Natalija Gros bo stopila v plesne čevlje

Objavljeno: 26. Januar 2018 - 11:15
Komentarji: 0 komentarjev

Nam zelo poznana vrhunska športna plezalka Natalija Gros, ki je plezala že od svojega 6. leta starosti, nikoli ni skrivala navdušenja nad lepimi oblekami in čevlji s petkami. Tokrat bo svoje plezalne čevlje, v katerih je imela zagotovo vedno pokrčene prste, zamenjala z udobnimi plesnimi čevlji in zaplesala v tv šovu Zvezde plešejo, ki ga boste lahko spremljali na komercialni televiziji POP TV.

Za Natalijo Gros ni potrebno zgubljati veliko besed o njeni športni karieri, saj vemo, da je dosegla vrhunske uspehe. Med najpomembnejše zagotovo sodi naslov evropske prvakinje v balvanskem plezanju in naslov evropske prvakinje v kombinaciji iz leta 2008, 1. mesto v skupni razvrstitvi svetovnega pokala v kombinaciji (2007), 3. mesto v skupni razvrstitvi svetovnega pokala v balvanskem plezanju (2007), in še kar nekaj drugih vrhunskih uvrstitev. Za najtežji vzpon v skali pa je uspela preplezati v Mišji peči smer Histerija (8c+).

Ples je moja druga strast. Vedno, ko vidim navpično ali previsno steno, umetno ali naravno, skalo ali pa karkoli, kar bi se dalo preplezati, mi poskoči srce. Enak občutek pa dobim tudi, ko zaslišim glasbo.

Po vseh »vzponih in padcih«, ter končane plezalne kariere, se je tokrat Natalija odločila stopiti v plesne čevlje in pred kamere šova Zvezde plešejo. Vemo, da ji tekmovalni ritmi in treningi, prav tako pa tudi nastopi pred kamero niso španska vas, saj je med drugimi že leta 2011 nastopila v filmu SFINGA, ki je na 5. Festivalu gorniškega filma prejel nagrado občinstva in posebno pohvalo žirije. Bila pa je tudi v vlogi izvršne producentke, skupaj s svojim pokojnim možem Juretom Breceljnikom, v filmu Prečkanje Islandije.


Natalija je pred kamero nastopila že leta 2011 v filmu Sfinga.

Kako se bo simpatična Natalija odrezala z novim izzivom v tekmovalni vlogi, tokrat plesalke nove sezone šova Zvezde plešejo, ki bo na sporedu spomladi, pa se pustimo presenetiti. Vsekakor je na nas, da držimo pesti zanjo in jo spodbujamo pri plesnih korakih. »…1, 2, 2, 1, 2, 2,…«

Natalija, držimo pesti zate in srečno!

Naslovna fotografija: POP TV

Kategorija: 
Oznake: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.