Napovedana zasedenost plezališč za vikend 23. - 24. marec

Objavljeno: 21. Marec 2019 - 08:06
Komentarji: 0 komentarjev

Tudi za ta vikend je napovedan povečan obisk za nekatera plezališča, ki bodo posledično bolj obremenjena. V izogib gneči in slabi volji vas organizatorji prosijo, da za plezanje izberete enega od preostalih sektorjev / plezališč.

Zasedenost plezališč:

  • ČAO sporoča, da bodo imeli v soboto, 23. marca, v plezališču Črni Kal plezalni izlet z tečajniki alpinistične šole. Pričakuje se večje število udeležencev in zasedenost predvsem lažjih smeri oz sektorjev.   
  • AK Ravne sporoča, da bodo imeli prihodnji teden, v soboto 30. marca, v plezališču Vransko plezalni izlet v sklopu alpinistične šole. Pričakuje se večje število udeležencev, tako da je za pričakovati gnečo v že tako majhnem plezališču.

Če se tudi vaše društvo ali klub odpravlja ta vikend v naravo in bi o tem želeli obvestiti ostale morebitne uporabnike plezališča, nam pišite na info@friko.si ali sporočite na Friko Slovenski Plezalni Portal facebook stran.

Kategorija: 
Deli z ostalimi: 

Komentiranje in spletni bonton

Spoštovani uporabniki spletnega portala Friko.si, skupaj lahko naredimo naš in vaš Friko.si bolj prijazen. Ekipa Friko je vesela vaših odzivov in mnenj, saj smo prepričani, da lahko odprta debata pripomore k mnogim pozitivnim spremembam in razvoju portala.

Na naši spletni strani ne želimo omogočati anonimnih sovražnih govorov in žalitev, zato smo za komentiranje uvedli obvezno registracijo, ki jo lahko opravite tukaj. Pred oddajo komentarjev se morate najprej prijaviti.

Vabimo vas, da si tudi preberete pravila komentiranja.

Če ste naleteli na vsebino, ki se vam zdi nezakonita, jo lahko prijavite na Spletno oko. Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.